Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider


Ontdek de theatrale versie van jezelf bij de BO!NK Theaterschool!

De BO!NK Theaterschool is voor alle kinderen die het leuk vinden om theater te maken! De school bestaat uit twee trainingsjaren, een voorloper op de trainingsjaren en vier opleidingsjaren. Aansluitend kun je na het volgen van de opleidingsjaren direct doorstromen naar de Productieklas. In deze klas maak je onder leiding van een regisseur een voorstelling geïnspireerd op een film of boek. Voor de tweede keer start op 19 januari de "Theaterkriebels" voor de allerjongste! Kijk hier voor lesdata en meer informatie.

Word een echte theatermaker!

Bij de BO!NK Theaterschool maken we geen onderscheid in musical of toneel. Alle vakken van theater worden aangeboden. Op die manier komen de kinderen in aanraking met alle disciplines. Je leert deze te kunnen combineren op een natuurlijke manier. Zo gaat acteren samen met goed stemgebruik, maar ook met beweging. Hiermee wordt veelzijdigheid gecreëerd en word jij een echte allround theatermaker!

BO!NK theater gelooft dat iedereen een talent heeft om verder te ontwikkelen! Naast het leren van zingen en acteren, leer je ook om jezelf te presenteren en om samen te werken. Bovendien draait acteren om plezier en krijg je er een dosis zelfvertrouwen van!

Naast het aanbod voor kinderen en jongeren bieden wij ook de volwassencursus "De vloer op" aan. In 15 weken leer je te improviseren en krijg je handigre tools om geloofwaardig te acteren. Hoe speel je vanuit een impuls? En hoe werk je dat verder uit door met elkaar in het moment te spelen.

Nieuw en swingend, ons BO!NK Theaterkoor. Met een geheel eigen stijl wordt met de deelnemers 30 weken lang gewerkt aan een muziektheaterstuk om vervolgens op te treden in het theater.

Klik hier om onze algemene voorwaarde te downloaden.

Op de nieuwspagina worden alle updates en nieuwtjes geplaatst, zodat je altijd op de hoogte blijft van alles wat de BO!NK Theaterschool te bieden heeft. 

Informatiebrief BO!NK Theaterschool 2017 - 2018 downloaden

Rooster 2017 / 2018

Locatie: Korfbalvereniging "Midlandia" Tolhuislaan, 3981 HP te Bunnik

 

Dinsdag 

Theaterkoor       :     20:00 - 22:00 uur

Donderdag 

Theatertraining 1:     15:30 - 17:00 uur
Theatertraining 2:     17:15 - 18:45 uur


Cursus groep volwassenen 
"De vloer op":            20:00 - 22:00 uur

 

Vrijdag
Theaterkriebels:       15:30 - 16:15 uur (nieuw seizoen start op vrijdag 19 januari!)
Opleidingsjaar 1:      15:30 - 17:30 uur
Opleidingsjaar 2:      16:30 - 18:30 uur
Opleidingsjaar 3:      18:00 - 20:00 uur
Opleidingsjaar 4:      19:00 - 21:00 uur

Waren jullie ook op de Bunnik Fair? Bekijk de foto's hier!

Bunnik Fair1   Bunnik Fair2

Bunnik Fair3   Bunnik Fair4

Meer informatie over beide vertakkingen is terug te lezen op www.boinktheater.nl of klik op het zwarte logo links.

Voor meer informatie over de trainingen klik hier, voor de opleidingen klik hier en voor de productiegroep klik hier.

Sinds kort zijn wij ook aangesloten bij het Jeugdcultuurfonds. Het Jeugdcultuurfonds wil dat alle kinderen, ook hen uit gezinnen met een minimuminkomen, lessen op kunst- en cultuurgebied kunnen volgen. De leerkracht, cultuurcoach, jeugdzorger, arts of maatschappelijk werker in uw woonplaats kunnen een aanvraag indienen voor uw kind op www.allekinderendoenmee.nl. Als de aanvraag is goedgekeurd, betaalt het Jeugdcultuurfonds de theaterlessen. Meer informatie op www.jeugdcultuurfonds.nl.

JCF logo

 

 

 

Boink Theater Opleidingen Facebook Boink Theater Opleidingen Twitter Boink Theater Opleidingen Youtube

Boink Theater Boink Theater 

 Zusjeliefbanner

Reserveer kaarten "Zusjelief"

Aangesloten bij het

JCF logo