Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Ontdek de theatrale versie van jezelf bij de BO!NK Theaterschool!

Op de BO!NK Theaterschool maken we geen onderscheid tussen musical of toneel. Alle theatervakken worden aangeboden. Op die manier kom je in aanraking met alle disciplines van het vak. Je leert deze op een natuurlijke manier te combineren.. Acteren betekent niet alleen dat je je stem goed moet kunnen gebruiken maar ook dat je lichaam, je houding, heel veel zegt over het karakter dat je speelt. BO!NK Theaterschool leert je daar goed op te letten. Als je deze dingen onder de knie hebt, word jij een echte allround theatermaker!

BO!NK Theater gelooft, of beter nog, is er van overtuigd dat iedereen het talent in zich heeft om een rol te kunnen spelen. Een talent dat je verder kunt ontwikkelen en waar je, ook buiten het theater, veel aan kunt hebben. Naast het leren, zingen en acteren, leer je ook om jezelf te presenteren en om samen te werken. Dat maken we je zo gemakkelijk mogelijk want bovenal willen je dat je plezier hebt in wat je doet. Want dan, zo is onze ervaring, leer je alles vanzelf. En je krijgt er toch een dosis zelfvertrouwen van!

Word een echte theatermaker! 

BO!NK Theaterschool is voor alle kinderen en jongeren die het leuk vinden om te acteren en theater te maken! De school bestaat uit twee trainingsjaren (7 t/m 10 jaar), een voorloper op de trainingsjaren (Theaterkriebels: 5 t/m 7 jaar) en vier opleidingsjaren (10 t/m 18 jaar). Aansluitend kun je na het volgen van de opleidingsjaren direct doorstromen naar Theatermaker 1 (16 tot 18 jaar). In deze klas maak je onder leiding van een regisseur een voorstelling geïnspireerd op een film of boek. Alle klassen voor de kinderen en jongeren zijn begin september van start gegaan. Bekijk hier alle informatie over de verschillende groepen.

Volwassenen 

Naast het aanbod voor kinderen en jongeren biedt BO!NK Theater ook een acteercursus en Theatergroep voor volwassenen aan. Meer informatie is hier te lezen! 

Oproep! Meespelen in de Theatergroep! Op dit moment zoeken wij nieuwe leden voor de Theatergroep op de dinsdagavonden. Lees hier voor meer informatie!

Nieuw: Masterclass "Fysieke Improvisatie". Op zaterdag 19 en zondag 20 januari een unieke masterclass onder leiding van Claudia van Ede! Bekijk alle informatie hier!

Klik hier om onze algemene voorwaarden te downloaden.

Op de nieuwspagina worden alle updates en nieuwtjes geplaatst, zodat je altijd op de hoogte blijft van alles wat de BO!NK Theaterschool te bieden heeft. 

Lees alle informatie in Informatiebrief 2018 - 2019 

Rooster 2018 / 2019 (gestart in september 2018)

Locatie: Korfbalvereniging "Midlandia" Tolhuislaan, 3981 HP te Bunnik

Dinsdag 

Theatergroep    :      20:00 - 22:00 uur

Donderdag 

Theatertraining 1:     15:30 - 17:00 uur
Theatertraining 2:     17:15 - 18:45 uur
Theatermaker   1:     18:00 - 20:00 uur (nieuw!)

Cursus volwassen:     20:30 - 22:30 uur

Vrijdag
Theaterkriebels:       15:30 - 16:15 uur
Opleidingsjaar 1:      15:30 - 17:30 uur
Opleidingsjaar 2:      16:30 - 18:30 uur
Opleidingsjaar 3:      18:00 - 20:00 uur
Opleidingsjaar 4:      19:00 - 21:00 uur
   

Sinds kort zijn wij ook aangesloten bij het Jeugdcultuurfonds. Het Jeugdcultuurfonds wil dat alle kinderen, ook hen uit gezinnen met een minimuminkomen, lessen op kunst- en cultuurgebied kunnen volgen. De leerkracht, cultuurcoach, jeugdzorger, arts of maatschappelijk werker in uw woonplaats kunnen een aanvraag indienen voor uw kind op www.allekinderendoenmee.nl. Als de aanvraag is goedgekeurd, betaalt het Jeugdcultuurfonds de theaterlessen. Meer informatie op www.jeugdcultuurfonds.nl.

JCF logo

 

 

 

Boink Theater Opleidingen Facebook Boink Theater Opleidingen Twitter Boink Theater Opleidingen Youtube

Boink Theater Boink Theater 

Aangesloten bij het

JCF logo