Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Ontdek de theatrale versie van jezelf bij de BO!NK Theaterschool!

Op de BO!NK Theaterschool maken we geen onderscheid tussen musical of toneel. Alle theatervakken worden aangeboden. Op die manier kom je in aanraking met alle disciplines van het vak. Je leert deze op een natuurlijke manier te combineren.. Acteren betekent niet alleen dat je je stem goed moet kunnen gebruiken maar ook dat je lichaam, je houding, heel veel zegt over het karakter dat je speelt. BO!NK Theaterschool leert je daar goed op te letten. Als je deze dingen onder de knie hebt, word jij een echte allround theatermaker!

BO!NK Theater gelooft, of beter nog, is er van overtuigd dat iedereen het talent in zich heeft om een rol te kunnen spelen. Een talent dat je verder kunt ontwikkelen en waar je, ook buiten het theater, veel aan kunt hebben. Naast het leren, zingen en acteren, leer je ook om jezelf te presenteren en om samen te werken. Dat maken we je zo gemakkelijk mogelijk want bovenal willen je dat je plezier hebt in wat je doet. Want dan, zo is onze ervaring, leer je alles vanzelf. En je krijgt er toch een dosis zelfvertrouwen van!

Word een echte theatermaker! 

BO!NK Theaterschool is voor alle kinderen en jongeren die het leuk vinden om te acteren en theater te maken! De school bestaat uit twee trainingsjaren (7 t/m 10 jaar), een voorloper op de trainingsjaren (Theaterkriebels: 5 t/m 7 jaar) en vier opleidingsjaren (10 t/m 18 jaar). Aansluitend kun je na het volgen van de opleidingsjaren direct doorstromen naar de Theatermakers en Theatercollectief (16 tot 18 jaar). In deze klas maak je onder leiding van een regisseur een voorstelling geïnspireerd op een film of boek. Alle klassen voor de kinderen en jongeren zijn begin september van start gegaan. Bekijk hier alle informatie over de verschillende groepen.

Volwassenen 

Naast het aanbod voor kinderen en jongeren biedt BO!NK Theater ook een theatergroep genaamd JO!N en cursusgroep "de Avondploeg" voor volwassenen aan. Lees meer over de Avondploeg en muziektheatergroep JO!N!

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de BO!NK Theaternieuwsbriefzodat je altijd op de hoogte blijft van alles wat de BO!NK Theaterschool te bieden heeft. Op de nieuwspagina kunt u oude nieuwsbrieven en berichten teruglezen.

Rooster 2019 / 2020 (start in september 2019)

Locatie: Korfbalvereniging "Midlandia" Tolhuislaan, 3981 HP te Bunnik.

Dinsdag 
Theatergroep    :      20:00 - 22:00 uur

Donderdag 
Trainingsjaar 1:        15:30 - 17:00 uur

Trainingsjaar 2:        17:15 - 18:45 uur
Theatermakers :       17:00 - 19:00 uur
Theatercollectief:     19:00 - 21:00 uur

Cursus volwassen:   20:30 - 22:30 uur

Vrijdag
Theaterkriebels:       15:30 - 16:15 uur
Opleidingsjaar 1:      15:30 - 17:30 uur
Opleidingsjaar 2:      16:30 - 18:30 uur
Opleidingsjaar 3:      18:00 - 20:00 uur
Opleidingsjaar 4:      19:00 - 21:00 uur   

Lees alles in de informatiebrochure theaterseizoen 2019 - 2020 en klik hier om onze algemene voorwaarden te downloaden.

Wij zijn aangesloten bij het Jeugdfonds Sport en Cultuur Utrecht. Dit fonds wil dat alle kinderen, ook hen uit gezinnen met een minimuminkomen, lessen op sport- en cultuurgebied kunnen volgen. De leerkracht, cultuurcoach, jeugdzorger, arts of maatschappelijk werker in uw woonplaats kunnen een aanvraag indienen voor uw kind via https://jeugdfondssportencultuur.nl/voor-wie/voor-ouders/. Als de aanvraag is goedgekeurd, betaalt het Jeugdfonds Sport en Cultuur de theaterlessen. Meer informatie op https://jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/utrecht/.

Logo Jeugdfonds Sport Cultuur

 

 

 

Boink Theater Opleidingen Facebook Boink Theater Opleidingen Twitter Boink Theater Opleidingen Youtube

Boink Theater Boink Theater 

Aangesloten bij het

Logo Jeugdfonds Sport Cultuur