Nanny uit noodzaak

De voorstellingreeks is geëindigd. Het doek is op 22 november 2015 gevallen voor “Nanny uit noodzaak”. Bekijk op deze pagina enkele foto’s en reacties van het publiek.

TrailerTeasers
De Voorstelling


Synopsis

Bruno en Natascha hebben allebei hetzelfde doel voor ogen, namelijk het beste voor hun kinderen. Daarom is het triest dat ze door een vluchtige en gebrekkige communicatie langzaam maar zeker uit elkaar groeien.

Waar eerst sprake was van chemie tussen de zorgeloze grappenmaker en de meer gestructureerde carrièrevrouw, beginnen de al langer aanwezige haarscheurtjes voor Natascha uit te groeien tot een onoverbrugbare kloof. Omdat het Bruno niet echt lukt om als acteur door te breken, moet Natascha extra hard werken om de kost te verdienen. Natascha ergert zich aan de, in haar ogen, onverantwoorde opvoedingsstijl van Bruno en voelt zich vaak, noodgedwongen, de boeman als ze hem en de kinderen tot de orde roept.

Na een uit de hand gelopen kinderfeest is voor haar de grens overschreden en barst de bom. Om haar kinderen uit de foute invloedssfeer van Bruno te halen vraagt ze een scheiding aan. Als de rechter de kinderen aan Natascha toewijst met een karige bezoekregeling voor Bruno, raakt hij in eerste instantie in paniek maar zoekt vervolgens zijn eigen grenzen op. Bruno kan immers niet zonder het contact met zijn kinderen. Wanneer hij verneemt dat Natascha op zoek is naar een huishoudster/kinderoppas ontwaakt de acteur in hem…

Als proloog op de voorstelling in november, zijn er twee profielen op Facebook aangemaakt. Eén voor hoofdpersonage Bruno Bergman en voor zijn vrouw Natascha Bergman. Volg hen beiden om het verhaal voorafgaand aan de voorstelling Nanny uit noodzaak mee te krijgen.

Mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Utrecht, Carel Nengerman Fonds, KF Hein Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, VSB Fonds en Wout Zijp.

Nieuws


Graag wil BO!NK Theater alle donateurs bedanken voor hun donaties aan het crowdfundingsproject.

Cast & Crew


Rollen

Erik

Bruno Bergman /
Quirine Werty

Erik Kreupeling
Jory

Natascha Bergman

Jory Schoondermark
Marleen

Megan Bergman

Marleen Kwant
Jasmijn

Megan Bergman

Jasmijn van Helsdingen
Thirze

Simone Bergman

Thirze Rebergen
Hidda

Simone Bergman

Hidda den Ouden
Kim

Melissa Bergman

Kim van Beukering
Josephine

Melissa Bergman

Josephine Lely
Wessel

Johan Bergman

Wessel den Ouden
Solo

Johan Bergman

Solo Kuijpers
Paul

Marco Bergman

Paul Hovius
Paul

Kevin Klein

Paul Hovius
Sven

Eugene de Koning

Sven Versluis
Sven

Arnoud Post

Sven Versluis
Henk

Teun Brinckhorst

Henk Soet
Henk

Manfred de Vries

Henk Soet
Svengard

Tilly Brinckhorst

Svengard van Berkel
Inez

Didi van Rijn

Inez de Jong
Daan

Jacques Jr.

Daan Warnas
Anne-Rixt

Inge Doorman

Anne-Rixt Korte
Jolanda

Bernadette Willemse

Jolanda Goddijn
Ben

Rechter de Geus

Ben Vollenbroek
Arne

Clown

Arne Maletzky
Arne

Ober

Arne Maletzky
Arne

Manager

Arne Maletzky

Crew

Claudia

Claudia van Ede

artistiek leider / regie
Don

Don Henken

muzikaal leider / arrangementen
Lisette

Lisette van Rijn

dramaturg
Jeroen

Jeroen Zijp

componist
Ben

Ben Vollenbroek

teksten
Deidre

Deirdre van der Wolk

zangcoaching
Antoine

Antoine Bronkhorst

geluidstechnicus
Elle

Elle Jonkman

grime
Margo

Margo Jungerius

fondsenwerver / PR
Dirk

Dirk Bakker

communicatie / PR
Dimiter

Dimiter Geelen

website / animaties
Hedwig

Hedwig van der Drift

fotografie
Ferdinand

Ferdinand Coppens

decorontwerp
Fay

Fay van der Wal

film / montage
Jus

Jus Roelofs

regie assistent

Media


Beeld

Bekijk de onthulling van de nieuwe titel voor onze muziektheaterproductie:


Tijdens de repetities maken de leden van de cast en crew diverse 'vlogs', waarin ze laten zien waar ze mee bezig zijn. Hieronder kunt u ze allemaal bekijken:

Foto's

Klik op de kleine foto's hieronder om een grotere weergave te openen.


Reacties van het publiek

"Ik zat van begin tot aan het eind middenin het verhaal."

"Volop vermakelijke humor!"

"Wat zingen de kinderen prachtig!"

"De animaties waren erg top!"

"Dit is amateur?"

"De tranen rolden van mijn wangen. En niet alleen van het lachen!"

Bo!nk

Theaterproducties


BO!NK staat voor Boeiend, Ontroerend, Inspirerend, Natuurlijk en Krachtig theater.

BO!NK Theaterproducties (BO!NK TP) is een vertakking van de overkoepelende stichting BO!NK Theater. BO!NK Theater maakt op professionele wijze producties met volwassenen en kinderen, maar voor kinderen en jongeren hebben wij BO!NK Theateropleidingen. Bekijk ook onze BO!NK Theateropleidingenwebsite voor meer informatie.

Het andere productiehuis

De BO!NK Theaterproductiestak hecht waarde aan een kwalitatief hoogwaardig en inhoudelijk interessant theateraanbod voor jeugd, familie en volwassenen. De cast en crew voor deze producties bestaat uit een divers gezelschap, namelijk kinderen, volwassenen, amateurs en (semi-) professionals. Daarbij biedt BO!NK TP een inspirerende (werk)omgeving waar gemotiveerde makers en spelers worden uitgedaagd om continue boven zichzelf uit te stijgen. Ieder vindt bij ons een omgeving om op zijn/haar niveau ervaring op te doen, voor en achter de schermen. BO!NK TP vindt het van belang dat er een aanbod ontstaat dat vernieuwend, experimenteel, diepgaand en verrassend is en op verschillende niveaus begrepen kan worden. Bij iedere productie wordt opnieuw alles uit de kast getrokken voor een boeiende, ontroerende en inspirerende voorstelling.

En toen was er… BO!NK Theater

BO!NK Theater werkt met een sterk, professioneel en gedreven team. De stichting is ontstaan in 2009 toen organisatietalent Margo Jungerius en theatermaker Claudia van Ede de handen ineen sloegen. Ze wilden meer doen met hun passie en talent en besloten een productiehuis op te zetten waar talent zich kan ontwikkelen. In de zoektocht naar een hoger, uitdagender niveau hebben zij sinds die tijd actief samengewerkt met een groot aantal andere (semi)professionals.

BO!NK Theater en ZIMIHC

In de afgelopen twee jaar hebben BO!NK Theater (BO!NK Th) en ZIMIHC theater kennis met elkaar gemaakt. BO!NK Th presenteerde hun voorstellingen in het gastvrije theater van Theater ZIMIHC Zuilen. Doordat er een wederzijdse klik en respect voor elkaar is en de samenwerking door middel van het uitbrengen van de voorstellingen een succes was, smaakte dat naar meer. ZIMIHC was op zoek naar een theatergezelschap dat zich kon binden aan ZIMIHC. BO!NK Th was op zoek naar een eigen plek om te kunnen werken aan de producties. Een plek waar de inspiratie nog meer tot uiting kan komen. Door enkele goede gesprekken met directeur Appie Alferink van ZIMIHC theater, is een wens uitgekomen voor BO!NK Th. Beide partijen zijn nu culturele ondernemingspartners, waardoor BO!NK Theater zich nu officieel heeft gevestigd in de stad Utrecht. Zie meer informatie over ZIMIHC theater op www.zimihc.nl. Voor meer informatie over BO!NK Theater en voorgaande producties bekijk www.boinktheater.nl

Speellijst


De voorstelling vonden plaats in ZIMIHC Theater Zuilen op 7, 8, 14, 15, 21 en 22 november 2015.