Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Theatergroep en Theatercursus
Theater voor volwassenen 

Naast theaterlessen voor jongeren heeft de BO!NK Theaterschool ook een theatergroep en theatercursus voor volwassenen. Bij muziektheatergroep JO!N werken de volwassenen aan een nieuwe nieuwe muzikale voorstelling. Bij de Avondploeg zullen 12 spelers improviseren. Onderstaande meer informatie over JO!N! Let op, nieuwe seizoen voor JO!N start februari 2021. Op dit moment loopt onderstaand seizoen

BO!NK muziektheatergroep JOIN
Dit muziektheatergezelschap is ontstaan vanuit een theaterkoor. Men vond naast het zingen het acteren zó leuk, dat we hebben gekozen om zang en theater te combineren. Elk jaar wordt gekeken naar wat voor productie we willen maken. Zang en spel sluiten naadloos op elkaar aan. Meerstemmig zingen, en plezier staan hoog in het vaandel. Met een zangcoach leer je hoe leuk het is om te zingen. Met een spelcoach onderzoek je wat je allemaal kunt bereiken door verbeeldingskracht. Samen met iedereen werken we naar een eindproduct toe die we in het theater gaan opvoeren.

We werken naar een theaterproductie toe, genaamd: ''Villa Familia'', een muzikale voorstelling over het volgen van dromen en ontkennen van de realiteit. Een broer en zus runnen een bed and breakfast in Spanje omdat ze het leven in Nederland vaarwel hebben gezegd. Frank heeft het gehad met alle drukte in het koude kikkerlandje en hoopt op liefdes geluk aangezien hij op mediteraanse mannen valt. Suus is gescheiden van haar vreemdgaande man, en aangezien haar zonen al studeren kiest ze nu voor haar eigen geluk. Met bloed zweet en tranen hebben ze een bouwval om weten te toveren tot hun gezamenlijke droom: Villa Familia. Nu maar wachten op de gasten! En ze zijn volgeboekt! Ze hebben twee Spaanse zussen in dienst: Lucia en Dolores Goméz, niks kan meer fout gaan, of toch wel......?

Twee hartsvriendinnen uit Laren Roos en Annefleur hebben zin om even ''me time'' te hebben en komen aan in het nog rustige Bed and Breakfast ''Villa Famlilia'' totdat er een groep vrouwen binnenkomt, die allemaal geen blad voor de mond lijken te hebben. Moeder Ronda heeft zin om een vrouwenweekend te vieren. Samen met haar dochters en twee zussen heeft ze kamers gehuurd voor een gezellig weekje Spanje. De familie heeft een grote familiegeheim dat aan het licht komt tijdens het weekje weg, iedereen is getuige van deze ontrafeling. Waarbij de eigenaren, de medewerkers, en de hartsvriendinnen gedwongen zijn om ook na te denken over hun eigen leven. 

Een muzikale voorstelling, vol misverstanden, oude vete's en overeenkomsten op de hits van Motown.

Wanneer: dinsdag van 20:00 - 22:00 uur – 30 lessen -Nieuw seizoen februari 2021!
Voorstelling: In een echt theater! 
Kosten: Tarief 490
Docent: Regie / spelcoaching: Claudia van Ede - Zangcoaching / arrangementen: Tanja van Dijk
Locatie: Cultuurschuur Bunnik, Parallelweg 1C

 

Boink Theater Opleidingen Facebook Boink Theater Opleidingen Twitter Boink Theater Opleidingen Youtube

Boink Theater Boink Theater 

Aangesloten bij het

Logo Jeugdfonds Sport Cultuur