Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Theatergroep en Theatercursus
Theater voor volwassenen 

Naast theaterlessen voor jongeren heeft de BO!NK Theaterschool ook een theatergroep en theatercursus voor volwassenen. Bij Theatergroep JOIN werken de volwassen aan een nieuwe nieuwe muzikale voorstelling. Bij de Theatercursusgroep, "de Nachtgasten" zullen 12 spelers improviseren. Lees verder voor meer informatie!

BO!NK Theatergroep JOIN
“Plankenkoorts”

Op dinsdagavond repeteren acteurs van 20:00 tot 22:00 uur voor een nieuwe productie, genaamd “Plankenkoorts”. Deze muzikale voorstelling over angsten en overwinning zit vol met bekende nummers met compleet nieuwe teksten. De acteurs kampen met hun angsten, hun wensen en hun overwinning. Met nog een uur voordat de voorstelling start, worstelt men met hun innerlijke onrust. Verschillende individuen, met diverse perspectieven en maar één doel… de voorstelling moet worden gespeeld! ‘’Plankenkoorts’’, een muzikale voorstelling over angsten en overwinning. Met compleet nieuwe teksten op bekende jaren 80-hits.

Plankenkoorts Poster2

In het weekend van 12 en 13 oktober is het zover, dan speelt de productie "Plankenkoorts",  een muzikale voorstelling over angsten en overwinning.

Klik op onderstaande links om te reserveren:
Zaterdag 12 oktober, avondvoorstelling
Zondag 13 oktober
, middagvoorstelling

Wanneer:            dinsdag van 20:00 - 22:00 uur
Voorstelling:       in oktober in een echt theater! 
Kosten:               375 euro (betaling in termijnen is mogelijk)
Docent:                Regie en spelcoaching: Claudia van Ede - Zangcoaching en arrangementen: Tanja van Dijk
Locatie:               Theaterschool, Tolhuislaan 3a, Bunnik


BO!NK Theatercursus
"De Avondploeg"

In het nieuwe seizoen weer volop aanbod voor de volwassenen. Waaronder ''De Avondploeg''. Startende met 12 spelers die gaan improviseren in een kader. Daaruit ontstaat een thema, diverse personages en een plot. Al het materiaal wordt gescript en tevens gerepeteerd. Met als gevolg: Een complete voorstelling!

Wij zoeken gemotiveerde spelers die beschikbaar zijn op de donderdagavond van 20:30 - 22:30 uur en die in het bezit zijn van veel eigen bagage en lef!

Aanmelden? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. ''De Avondploeg''. Zet daarin jouw motivatie en jouw spelervaring. We hanteren een spelersaantal van 12. Indien de groep vol zit hanteren wij een wachtlijst. 

Wanneer:            Donderdag van 20:30 - 22:30 uur
Aantal lessen:    30 donderdagavonden (m.u.v. de schoolvakanties)
Voorstelling:       Mei 2020! 
Kosten:               490 euro (betaling in termijnen in overleg)
Docent:               Claudia van Ede
Locatie:               Theaterschool, Tolhuislaan 3a, Bunnik

De Avondploeg 19 20

Boink Theater Opleidingen Facebook Boink Theater Opleidingen Twitter Boink Theater Opleidingen Youtube

Boink Theater Boink Theater 

Aangesloten bij het

JCF logo