Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Theatertraining

De trainingsjarren zijn voor kinderen van 5 tot 10 jaar met als officiële kennismaking met theater, de Theaterkriebels. Leer op spelenderwijs ontdekken en groei door in de trainingsjaren door jezelf te presenteren en ontdek de maker in jezelf. Op deze pagina alles over Theaterkriebels en de Trainingsjaren 1 en 2.

Theaterkriebels – Spelenderwijs ontdekken
Van 5 t / m 7 jaar

De cursus Theaterkriebels duurt 30 weken. Het is je eerste officiële kennismaking met het theater. Vind je het nu al leuk om toneelstukjes op te voeren voor opa en oma? Of zing je soms al hard in de badkamer? Kom dan meespelen bij ons! Aan het einde van deze 30 weken geven we een open les. De lessen duren 45 minuten.

Wanneer:       vrijdagmiddag van 15:30 - 16:15 uur
Duur:              30 weken
Kosten:          125 euro

Aanmelden: Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. “Theaterkriebels en je naam en je leeftijd en wij nemen dan contact met je op.

Trainingsjaar 1 – Jezelf presenteren
Van 7 t / m 9 jaar

Hier leer je alle beginselen van het theater. Elke week krijg je anderhalf uur les in spel, zang en beweging. Er wordt gekeken naar je stemgebruik, je houding, hoe je een personage moet spelen en samen een nummer kan zingen. Aan het einde van deze 25 weken presenteer je jezelf aan het publiek.

Wanneer:       donderdagmiddag van 15:30 - 17:00 uur
Duur:              
25 weken
Kosten:          
285 euro


Trainingsjaar 2 – Ontdek de maker in jezelf!
Van 8 t / m 10 jaar 

Dit trainingsjaar is een voorloper op de opleidingsjaren. In dit voorbereidende jaar leer je vooral hoe je beter samen kunt werken op het toneel. Hoe je op elkaar moet letten, kunt reageren en de ander ook ruimte kan geven. Dat je samen werkt aan een verhaal, meerstemmig zingen, een scène bedenken en hoe je die dan weer met verschillende kunt emoties. Ook word je verder uitgedaagd in het ontwikkelen van je houding en je stem op het toneel. Aan het eind van de 25 weken is er een presentatie voor het publiek.

Wanneer:       donderdagmiddag van 17:15 - 18:45 uur
Duur:              25 weken
Kosten:          
285 euro


Docent trainingsjaren:
Claudia van Ede


Training1

 

 

  

 

 

 

Fotopresentatie 2017: "De Droomwever". (Bekijk alle foto's op onze Facebookpagina)

Boink Theater Opleidingen Facebook Boink Theater Opleidingen Twitter Boink Theater Opleidingen Youtube

Boink Theater Boink Theater 

Aangesloten bij het

JCF logo