Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Theatertraining

De trainingsjaren zijn voor kinderen van 5 tot 10 jaar, met als officiële kennismaking met theater, de Theaterkriebels. Leer op spelenderwijs theater te ontdekken en groei door in de trainingsjaren door middel van jezelf te presenteren en de maker in jezelf te zien ontstaan.

Lees ook alle informatie terug in de brochure van theaterseizoen 2020 -2021! Meld je aan via het inschrijfformulier

Theaterkriebels – Spelenderwijs ontdekken
Groep 1-2

Heb jij theaterkriebels? Vind jij het nu al leuk om toneelstukjes op te voeren voor opa en oma? Of zing je soms al hard in de badkamer? Kom dan meespelen met ons! Met iedere week een les van 60 minuten. Tijdens deze lessen maak jij kennis met theater. Plezier staat voorop en de docent neemt je mee op reis in fantasievolle verhalen waarin jij een rol gaat spelen. Verbeeldingskracht en fysiek met je hele lijf bezig zijn staan centraal. Aan het einde van deze 15 weken hebben we een presentatie voor jouw hele familie.

Wanneer: dinsdagmiddag van 15:30 - 16:30- uur
Duur: 15 weken
Kosten: 115 euro (direct inschrijven gehele seizoen voor 3 juli), 125 euro na 3 juli!

Aanmelden: Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. “Theaterkriebels en je naam en je leeftijd en wij nemen dan contact met je op.

Trainingsjaar 1 – Jezelf presenteren
Groep 2-3

Houd jij ervan om jouw fantasie in de vrije loop te laten? Verzin je graag verhalen om ze vervolgens te spelen? Kom dan kennismaken met het maken van theater met jouw leeftijdsgenootjes. Je leert hoe je een personage moet spelen. Hoe je samenwerkt om een idee op creatieve wijze te presenteren. Je leert het verschil tussen fantasie en werkelijkheid. Aan het einde van de 25 weken hebben we een voorstelling gemaakt, en tonen wij dit aan het publiek.

Wanneer:  donderdagmiddag van 15:30 - 17:00 uur
Duur:  25 weken
Kosten: 295 euro (direct inschrijven gehele seizoen voor 3 juli), 310 euro na 3 juli!

Trainingsjaar 2 – Ontdek de maker in jezelf!

Groep 4-5

Het laatste Trainingsjaar is een voorloper op de Opleidingsjaren, waarin er veel eigen inbreng mogelijk is. Samenwerken is één van de punten die verder gaat ontwikkelen en toepassen. Je gaat op onderzoek uit, en leert diverse manieren om spel theatraal te maken door emoties toe te voegen. Hoe jij je tot elkaar verhoud. Hoe je reageert als je een bepaalde rol speelt, incasseren en reageren. En vergroot jij je verbeeldingskracht. We werken in deze 25 weken toe naar een voorstelling die je samen mag gaan presenteren aan het publiek.

Wanneer: donderdagmiddag van 17:00 - 18:30 uur
Duur: 25 weken
Kosten: 295 euro (direct inschrijven gehele seizoen voor 3 juli), 310 euro na 3 juli!

Docent trainingsjaren:

Claudia van Ede


Training1

 

 

  

 

 

 Fotopresentatie 2017: "De Droomwever". (Bekijk alle foto's op onze Facebookpagina)

Boink Theater Opleidingen Facebook Boink Theater Opleidingen Twitter Boink Theater Opleidingen Youtube

Boink Theater Boink Theater 

Aangesloten bij het

Logo Jeugdfonds Sport Cultuur