BO!NK Theaternieuws - Nooit Uitgelezen Een theatraal 2020 + belangrijke mededeling

Boink theaternieuws3

Meld je nu aan voor BO!NK Theaternieuws en blijf op de hoogte van alle updates! 

Beste iedereen,

Allereerst wensen wij jullie allen nog een gelukkig 2020 toe, gevuld met vele theatrale activiteiten! 2020 brengt ons nog meer theater, maar wij starten het jaar met onderstaande mededeling.

Sinds 2009 is stichting BO!NK Theaterproducties actief met het produceren van (muziek-) theatervoorstellingen. Vol trots kijken wij terug op de afgelopen tien jaar.

Tien jaren waarin we uitgroeiden met producties, zoals “Wrakstukken”, “R.A.T.T.I.”, “Mijn Vader De Held”, “Nanny uit Noodzaak” en “Zusjelief”, waarnaast wij een eigen theaterschool opbouwden en waarop wij nu mogen toezien hoe jonge castleden, die bij ons ooit de eerste stappen op podium zetten, nu hun eigen weg bewandelen in het professionele circuit. Toch hebben wij het besluit genomen dat stichting BOINK theaterproducties per 1 januari 2020 ophoudt te bestaan.

We zouden nog jaren door kunnen gaan, en als stichting jaar in jaar uit weer het subsidieaanvraagtraject kunnen doorlopen. Maar helaas merken wij dat dit, naast het draaiende houden van een theaterschool met bijna 100 theaterliefhebbers, teveel vraagt van ons toegewijde, maar klein en bovenal, vrijwillig team.

De slogan van Stichting BO!NK Theaterproducties is “Nooit Uitgespeeld”, en nu dragen wij deze over aan de BO!NK Theaterschool VOF. De BO!NK Theaterschool, ontstaan vanuit de stichting, blijft doorgaan met het theateraanbod voor jong en oud.

En dit vormt zich in volgend aanbod per vertakking:
BO!NK Theaterschool is voor lessen en cursussen om jezelf te ontwikkelen in het maken van theater.
BO!NK Theaterproductiehuis is voor typetjes, aankleding op evenementen, voorstellingen en festivals.
BO!NK Theateracademie is voor trainingen om jezelf te ontwikkelen door theater.
Hierin blijft bij deze vertakkingen de slogan van kracht en is iedere betrokkene Nooit Uitgespeeld!

Alle verhalen die gedeeld zijn, zijn ons dierbaar en doen ons beseffen dat we samen iets prachtigs hebben neergezet de afgelopen jaren. En dit blijven wij de komende jaren ook nog doen met de BO!NK Theaterschool!

Met theatraal afscheid,

Bestuur BO!NK Theater

Dirk Bakker, Margo Jungerius en Sven Versluis

Bestuur2020

Oude uitgaves en aanmelden nieuwsbrief:

- Bekijk de andere uitgaves van voorgaande nieuwsbrieven hier en meld je aan om de nieuwsbrief standaard te ontvangen

 


Boink Theater Facebook  Boink Theater Twitter  Boink Theater Youtube  glyph logo May2016 200

button school 01  Boink Theater