BO!NK Theaternieuws - Nooit Uitgelezen in april

Boink theaternieuws3Meld je nu aan voor BO!NK Theaternieuws en blijf op de hoogte van alle updates! 

Zonder beweging, geen leven!

Bij BO!NK Theater krijgen alle leerlingen les in bewegingstheater, maar wat is dat nou eigenlijk? Ik doe een poging het uit te leggen: Alles begint bij beweging.

Dat klinkt heel poëtisch, maar het is wel zo, denk maar aan het kloppen van je hart. Zonder beweging zou het leven niet mogelijk zijn en heel saai, zeker in het theater. Bewegingstheater kan heel veel betekenen, in mijn lessen komen er dan ook heel veel verschillende dingen voorbij. Soms maken we een choreografie, dan is het bijna dans. Soms staan we juist heel erg stil:… Lees hier verder…!

Zonder beweging


NOOIT UITGESPEELD OP HET NEDERLANDS THEATERSPORT TOERNOOI?

Zondag 17 maart ging deze kersverse Theatersportgroep naar het Nederlands Theatersport Toernooi dat werd gehouden in “Het Huis”, een tof theater in Utrecht. 45 groepen gingen in poules van 5 de strijd met elkaar aan. Een mooi uitstapje, want als snel waren alle leden het erover eens: volgend jaar moeten zij hier ook staan! Mits ze worden ingeloot natuurlijk, want er is veel aandacht voor deelname.

 

De grote winnaar van dit toernooi was Flunknarf met de spelers Stefan, Andries, Ad-Just en Remco. Nooit Uitgespeeld was direct fan! Zij vroegen dan ook direct of Remco hen eens een keer een gastles wilde geven… Lees hier verder…!

Nooit Uitgespeeld groepsfoto


De winnaar van onze prijsvraag - "Verzin een naam voor onze Theatergroep van de dinsdagavond"

Op de prijsvraag hebben wij veel inzendingen mogen ontvangen. Ontroerende, grappige, toepasselijke en minder geschikte namen passeerden de revue. Wij hebben kritisch gekeken naar de mogelijke namen. Hierbij was voor ons een passende naam voor de groep, met een duidelijke link naar onze slogan "Nooit Uitgespeeld".

De winnaar is Ben Vollenbroek, hij bedacht de naam…
Lees hier verder…!

Klik op onderstaande link voor de volledige verhalen! Lees daarnaast ook de andere edities die zijn uitgebracht. Aanmelden gaat heel gemakkelijk door op één van onderstaande edities te klikken en links bovenin te subcriben (aan te melden) voor de nieuwsbrief.  

Maart-editie Nieuwsbrief 2019

Februari-editie Nieuwsbrief 2019

Januari-editie Nieuwsbrief 2019

December-editie Nieuwsbrief 2018

 


Boink Theater Facebook  Boink Theater Twitter  Boink Theater Youtube  glyph logo May2016 200

button school 01  Boink Theater