BO!NK Theaternieuws - Nooit Uitgelezen in maart

Boink theaternieuws3Meld je nu aan voor BO!NK Theaternieuws en blijf op de hoogte van alle updates! 

Van koor naar een muzikale Theatergroep
Sinds september 2018 is BO!NK Theater een groep rijker: de BO!NK Theatergroep. Deze groep repeteert wekelijks aan een voorstelling vol met zang en spel. Toen in 2017 het idee ontstond om een theaterkoor op te richten kwamen er massaal aanmeldingen voor de proefles. Met een groep van 15 mensen in het koor hebben zij de voorstelling "Levensweg" uiteindelijk in het theater laten zien. Na deze tijd wilden wij een doorstart maken. Maar na de proeflessen van september 2018, zagen wij de groep slinken. Is Bunnik nog niet klaar voor een theaterkoor? Of is er veel aanbod in de regio? We besloten om het even te laten rusten, maar daar waren een paar dames en een heer het niet mee eens. En terecht, want het is elke week weer een feest op onze locatie. Zij wilden juist meer leren van het acteren! Na "Levensweg" smaakte het voor hen naar meer. Nog nooit hadden zij in het theater geacteerd, en nu waren zij besmet met het theatervirus. 

Artistiek leider van de Theatergroep, Claudia van Ede, ging nadenken en besloot om het hele concept koor eens om te draaien. Een groep die met spel volop muzikaliteit liet zien en horen. Geen koorstukken waar theatrale settingen op werden bedacht… Lees hier verder…!
Theatermakers volop aan het creëren
Weer On Stage en 10 minuten creaties!


De Theatermakers hebben een strak schema voor de boeg. Begin dit jaar zijn ze gestart met de voorbereidingen voor hun comeback op On Stage én hun eigen 10 minuten regies.  

Vorig jaar stond deze groep ook al op On Stage in Zeist, daar namen zij de eerste prijs mee naar huis en dit jaar zijn ze terug. Voor de titelverdediging zullen zij een drieluik laten zien… Lees hier verder…!


Theatersportgroep "Nooit Uitgespeeld" speelt eerste wedstrijd! 

Op zondagavond 7 april is het zover: "Nooit Uitgespeeld" heeft "Mauve" uit Alphen aan den Rijn uitgedaagd voor een thuiswedstrijd in de Theaterschool (Midlandia). Om 20:00u start de wedstrijd.  

De spelers van "Nooit Uitgespeeld" zijn nu volop aan het trainen om samen met "Mauve" een avond vol improvisatie… Lees hier verder…!

Nooit Uitgespeeld

Klik op onderstaande link voor de volledige verhalen! Lees daarnaast ook de andere edities die zijn uitgebracht. Aanmelden gaat heel gemakkelijk door op één van onderstaande edities te klikken en links bovenin te subcriben (aan te melden) voor de nieuwsbrief.  

Februari-editie Nieuwsbrief 2019

Januari-editie Nieuwsbrief 2019

December-editie Nieuwsbrief 2018

 


Boink Theater Facebook  Boink Theater Twitter  Boink Theater Youtube  glyph logo May2016 200

button school 01  Boink Theater